Stoelen/kruk

Trendy, comfortabele stoelen van uitstekende kwaliteit steigerhout en scherp geprijsd voor binnen, in de serre of buiten.

Creëer sfeer in uw huis en hoe gaat dat beter dan met steigerhouten meubelen. Of u nu kiest voor een complete inrichting, het is altijd de blikvanger en sfeermaker in elk interieur.

  • Lounge Stoel (60x80cm) € 235,00

Afmetingen:

Genoemde afmetingen zijn binnenmaten van de lounge stoel. De armleuningen hebben elk een breedte van circa 20 cm.

De lounge stoel heeft een ruime zitting van 60cm diep en een schuine rugleuning voor een comfortabele zithouding. De zithoogte zonder kussen bedraagt 35 cm.

De standaard maat voor een lounge stoel is 60x80cm.

Afwerking:

Bij de montage van het meubilair wordt gebruik gemaakt van schroeven. Uitgangspunt is om de schroeven zo min mogelijk zichtbaar te laten zijn. Om het geheel een stoere uitstraling te geven wordt gebruik gemaakt van kramplaten.

Dichte achterkant:

De achterkant van de lounge stoel wordt standaard open, maar netjes afgewerkt. Is de achterkant van de lounge stoel in het zicht en wilt u deze liever dicht hebben gemaakt dan is dit tegen een meerprijs te realiseren.

Behandeling:

Aanbevolen wordt de lounge stoel te behandelen. Deze behandeling voorkomt het aantrekken van vocht en vuil en kan in diverse tinten worden uitgevoerd. De behandeling is tegen een meerprijs te realiseren.

Meubelgeleiders:

De meubelgeleiders zorgen ervoor dat vocht niet makkelijk in de steigerhouten lounge stoel kan trekken. Dit komt de levensduur van het hout ten goede! Ook is het meubilair hierdoor gemakkelijker verplaatsbaar en wordt de kans op beschadigingen aan de vloer verkleind.

Levering en montage:

Al onze meubelen worden tegen een vergoeding thuisbezorgd en ter plaatse gemonteerd.

Wij maken al onze meubelen op maat! Heeft u zelf een leuk idee? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier. U krijgt binnen 48 uur een reactie