Keukens

Stevige, karaktervolle keukens voor zowel binnen als buiten. Wie wil niet lekker koken op een keuken van SteigerhoutWeesp. Een steigerhouten keuken is ontworpen en geproduceerd voor de echte levensgenieters. BBQ-en wordt met een  steigerhouten buitenkeuken een echt tuinfeest.

  • Buitenkeuken (160x60x90cm)

Afmeting:

De standaard afmeting van een keuken is 180x60x90cm en bestaat uit drie onderkastjes. Het werkblad kan van verschillende materialen worden gemaakt.

  • Een roestvrijstaal (RVS) blad is het simpelste werkblad dat wij leveren.
  • Een terrazzo blad.
  • Een betonnen blad.
  • RVS blad

Afwerking:

Bij de montage van de keuken wordt gebruik gemaakt van schroeven. Uitgangspunt is om de schroeven zo min mogelijk zichtbaar te laten zijn. Om het geheel een stoere uitstraling te geven wordt gebruik gemaakt van kramplaten.

Behandeling:

Aanbevolen wordt de keuken te behandelen. Deze behandeling voorkomt het aantrekken van vocht en vuil en kan in diverse tinten worden uitgevoerd. De behandeling is tegen een meerprijs te realiseren.

Levering en montage:

Al onze meubelen worden tegen een vergoeding thuisbezorgd en ter plaatse gemonteerd.

Wellicht heeft u een speciale wens over de vorm of het formaat van uw steigerhouten keuken. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier. U krijgt binnen 48 uur een reactie.