Zakelijk

Kantoor en vergaderruimtes inrichten met steigerhouten meubelen is in veel opzichten een aanrader. Een prettige werksfeer wordt tenslotte niet alleen bepaald door de mensen die er werken en hoe ze met elkaar omgaan maar ook waar en waaraan ze werken want, omgeving, materiaal en ontwerp doet nu eenmaal inspireren.

Wie wil er nu niet aan een prachtige met zorg gefabriceerde steigerhouten tafel vergaderen of lunchen. SteigerhoutWeesp maakt bureaus, vergadertafels, kasten en nog veel meer kantoormeubilair in alle maten en soorten.

Laat u inspireren door onze projecten of maak een afspraak om de voordelen en mogelijkheden van onze maatwerkoplossingen te bespreken.

Bureau:

Werken aan een bureau wordt wel erg aantrekkelijk.

Afmeting:

De standaard hoogte van het bureau is 76cm. De standaardmaat van een bureau is 120x60x76cm, 140x60x76cm, 160x60x76cm, 180x60x76cm.

Vakkenkast

Berg uw spullen op in een prachtige vakkenkast!  Met deze handige kast kunnen alle spullen geweldig gesorteerd worden!

Afmeting:

De standaardmaat van een vakkenkast is 200x50x40cm maar hij kan ook in andere afmetingen geleverd worden.

  • Bureaublad (180x80cm) € 150,00

Behandeling:

Aanbevolen wordt het meubilair te behandelen. Wilt u het hout lichter, donkerder of toch liever naturel? Dit kan allemaal met onze behandelingen. De behandeling is tegen een meerprijs te realiseren.

Levering en montage:

Al onze meubelen worden tegen een vergoeding thuisbezorgd en ter plaatse gemonteerd.

Wij maken al onze meubelen op maat! Heeft u zelf een leuk idee? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier. U krijgt binnen 48 uur een reactie.