Bedden

De slaapkamer is de plek om volledig tot rust te komen. Een goed matras in een prachtig steigerhouten bed zorgt er voor  dat u elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt. Berg uw kleding op in een prachtige kledingkast. Zo heeft u alles in stijl! In ons ruime assortiment vind u alles wat u nodig heeft.

Wat dacht u van een stoer tweepersoonsbed, stapelbed, hoogslaper, bedstee  of een ligbed voor in de tuin?

Geef uw kinderen de slaapkamer van hun dromen. Dankzij onze scherpe prijzen is dat voor iedereen nu mogelijk

  • Twee persoonsbed (180x200x40cm) € 435,00

Afmetingen:

De hoogte van het bed is standaard 40cm en van het hoofdbord 90cm hoog.

De standaardmaat voor een bed is 90x200cm of 180x200cm. In overleg zijn andere maten leverbaar.

Laden:

Wil u graag spullen opbergen of een matras voor een loge? Kies dan voor een extra lade onder het bed.

Afwerking:

Alle bedden worden afgeleverd inclusief lattenbodem(s). De lattenbodem is opgebouwd uit 17 latten van gelaagd berken en past zich aan het lichaamsgewicht aan en verhoogt de volgzaamheid van het matras.

Bij de montage wordt gebruik gemaakt van schroeven. Uitgangspunt is om de schroeven zo min mogelijk zichtbaar te laten zijn. Om het geheel een stoere uitstraling te geven wordt ook gebruik gemaakt van kramplaten.

Behandeling:

Aanbevolen wordt het bed te behandelen. Deze behandeling voorkomt het aantrekken van vuil en kan in diverse tinten worden uitgevoerd. De behandeling is tegen een meerprijs te realiseren.

Levering en montage:

Al ons meubilair wordt tegen een meerprijs thuisbezorgd en ter plaatse gemonteerd.

Wij maken al onze meubelen op maat! Heeft u zelf een leuk idee? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via ons contactformulier. U krijgt binnen 48 uur een reactie.