Lounge Banken

Stoere steigerhouten banken voor uw tuin of interieur. Robuust, eigenzinnig, van hoogwaardige kwaliteit en splintervrij afgewerkt. Meubels gemaakt van steigerhout geven sfeer aan uw tuin en interieur.

De keuzemogelijkheden zijn onbeperkt. Of het nu gaat om een lounge bank of hoek lounge bank bij SteigerhoutWeesp kunt u het laten maken. Laat u inspireren door de onderstaande modellen.

  • Weesper bierbankje (180x40cm) € 130,00

Afmetingen:

Genoemde afmetingen zijn binnenmaten van de lounge bank. De armleuningen hebben elk een breedte van circa 20 cm.

De lounge banken hebben een ruime zitting van 60cm diep en een schuine rugleuning voor een comfortabele zithouding. De zithoogte zonder kussen bedraagt 35 cm.

De standaard maat voor lounge banken is 120x80cm, 180x80cm en 240x80cm en voor hoek lounge banken 120x120x80cm, 180x180x80cm en 240x240x80cm.

Staat u standaardmaat er niet bij dan kunnen wij een lounge bank naar wens maken.

Afwerking:

Bij de montage van het meubilair wordt gebruik gemaakt van schroeven. Uitgangspunt is om de schroeven zo min mogelijk zichtbaar te laten zijn. Om het geheel een stoere uitstraling te geven wordt gebruik gemaakt van kramplaten.

Dichte achterkant:

De achterkant van de lounge bank wordt standaard open, maar netjes afgewerkt. Is de achterkant van de lounge bank in het zicht en wilt u deze liever dicht hebben gemaakt dan is dit tegen een meerprijs te realiseren.

Behandeling:

Aanbevolen wordt de lounge bank te behandelen. Deze behandeling voorkomt het aantrekken van vocht en vuil en kan in diverse tinten worden uitgevoerd. De behandeling is tegen een meerprijs te realiseren.

Meubelgeleiders:

De meubelgeleiders zorgen ervoor dat vocht niet makkelijk in de steigerhouten lounge bank kan trekken. Dit komt de levensduur van het hout ten goede! Ook is het meubilair hierdoor gemakkelijker verplaatsbaar en wordt de kans op beschadigingen aan de vloer verkleind.

Levering en montage:

Al onze meubelen worden tegen een vergoeding thuisbezorgd en ter plaatse gemonteerd.

Wij maken al onze meubelen op maat! Heeft u zelf een leuk idee? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier. U krijgt binnen 48 uur een reactie.

Bekijken:

Momenteel staat het “Weesper bierbankje” bij fietsen speciaalzaak Hand-Made Van Der Linden. Binnenveer 9 te Weesp.

  • Weesper bierbankje bij Hand-made